У Британії відкрили нову українську школу

У Британії відкрили нову українську школу

Фото, відео

10.10.2024 12:46

Укрінформ

У британському місті Малверн, що у графстві Вустершир, завдяки допомозі і підтримці Союзу українців у Великій Британії, місцевого відділу СУБ відкрили школу для українських дітей.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Association of Ukrainians in Great Britain.

СУБ висловив вдячність гостям Дженні Гріггс і Террі Гріггс, Пол Хетерінгтон і Клер Хетерінгтон, Елісон Меддрелл, Елейн Фрейзер, Ліз Джонсон, Ольга Краєвська і Андрій Краєвський, Джоел Тертон, Керол і Джуліан, що прідтримали та приєдналися до відкриття української школи.

В урочистій частині свята взяли участь Лауреатка Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів. Володарка «Золотої зірки» імені Квітки Цісик Ольга Яремчук, соліст Назар Корхун, відома Українська телеведуча, казкарка, композитора, авторка понад 400 казок різного віку, музикознавиця та тележурналістка Алла Мигай, декламатор віршів Іван Піддубний, юна співачка Кароліна Лукащук, Вікторія Черкаська, яка виконала хореографічний танець, голова української громади у Ukrainian Community in Worcestershire Оксана Викторова, ансамбль української спільноти у Вустерширі Ukrainian Community in Worcestershire.

СУБ висловив вдячність усім дітям і гостям, що прийшли на відкриття української школи у Малверні, а також організаторам свята.

Нагадаємо, учні Міжнародної української школи Литви провели благодійний ярмарок «Золота осінь 2024», завдяки якому вдалося зібрати 3 700 євро на потреби Збройних сил України.

Фото: Association of Ukrainians in Great Britain / Фейсбук

 
Сообщают Скандалы