Сили оборони вночі збили 40 російських дронів, сім — локаційно втрачені

Сили оборони вночі збили 40 російських дронів, сім — локаційно втрачені

24.10.2024 08:50

Укрінформ

Сили оборони України станом на 8:30 збили 40 російських безпілотників.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. 

Згідно з повідомленням, з 21:00 середи, 23 жовтня, росіяни атакували Україну двома крилатими ракетами Х-22 із літаків Ту-22М3 над акваторією Чорного моря, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору Брянської області і 50 ударними безпілотниками типу Shahed та безпілотниками невстановленого типу із напрямків: Орел, Курськ і тимчасово окупований Крим.

Повітряний напад відбивають авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

Станом на 8:30 підтверджене збиття 40 ворожих БПЛА в Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Київській, Полтавській та Чернігівській областях.

Крім того, сім російських безпілотників локаційно втрачені, один перебуває в повітряному просторі України, ще два дрони повернули у напрямку Росії та Білорусі.

Читайте також: Сили оборони півдня знищили російський «Бук-М2»

Ворожі ракети не досягли своїх цілей, запевнили у Повітряних силах.

Бойова робота триває. Інформація оновлюється.

Як повідомляв Укрінформ, сили протиповітряної оборони вночі 24 жовтня виявили у повітряному просторі навколо Києва та знешкодили близько 10 російських дронів.

Фото: 117 окрема механізована бригада

 
Сообщают Скандалы